Työpaikat

Hyvä ja laadukas asiakaspalvelu on toimintamme perusta. Korkeatasoisen asiakaspalvelun ylläpitämiseksi tarvitsemme toimialan parhaat tekijät.

A-Katsastus työnantajana

Henkilöstöstrategiamme mukaisesti osaavat ja motivoituneet työntekijät ovat yrityksemme tärkein voimavara. Tavoitteemme on luoda hyvät puitteet henkilöstön ja toiminnan jatkuvalle kehittämiselle. Haluamme edistää työntekijän sitoutumista yritykseen, kannustaa henkilöstöä hyvään työsuoritukseen palkitsemisella sekä varmistaa henkilöstön osaaminen.

Olemme kiinnostuneita asiakaspalveluhenkisistä tiimipelaajista, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Arvostamme korkean ammattiosaamisen lisäksi positiivista asennetta, muutosherkkyyttä, asiakaslähtöistä ajattelua ja vastuun ottamista.

Tarjoamme työntekijöillemme haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Jos haluat sitoutua edellä kerrottuihin asioihin, tule viemään menestystarinaamme eteenpäin. Ihmiset luovat menestyksemme!

Avoimet työpaikat

www.a-katsastus.com/meille-toihin

Katsastajakoulutus

Suomessa katsastajan ammattiin liittyy lakisääteisiä perusvaatimuksia. A-Katsastus Oy tarjoaa säännöllisesti peruskursseja katsastajiksi aikoville henkilöille ja järjestää tarpeenmukaisesti täydennyskoulutusta alalla jo työskenteleville. Lue lisää!